TransDEM Forum

TransDEM News, Support, Hints and Resources
It is currently 16 Jul 2024 10:23

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: 01 Apr 2024 13:26 
Offline

Joined: 24 Mar 2024 14:12
Posts: 1
for the past week or so, i've been creating terrain routes in trainz. i put them on my google drive as my laptop doesn't have the storage for the huge files. the idea is that you can download it back any time. usually it works fine, up until yesterday. i went to redownload one of my previous routes, i load it into the game to find the textures completely missing. i then exported another route, and the same happens. i have the settings correct, same as always; map tiles for textures on, and the custom texture mapping. i check the configs of the route and they only list the region dependency, even the same route i hade made when it was working just fine. what's happening?


Top
 Profile  
 
PostPosted: 02 Apr 2024 17:47 
Offline

Joined: 05 Jan 2011 16:45
Posts: 1476
We are talking ground textures here? Or UTM tiles?

There are similarities with both types, they are Trainz assets and are referenced by their KUID. Textures and UTM tiles must have been imported into Trainz by Trainz Content Manager. If they cannot be found in the Trainz content database, the texture KUIDs in the .gnd filed and the UTM tile KUIDs in the .obs files link to Nirvana.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: SemrushBot [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

Imprint & Privacy

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group